FB

Andalusië: rondreis 8 dagen met Granada en Ronda

Volledige reisgids kopen voor € 10

Andalusië: rondreis 8 dagen met Granada en Ronda

132 x gedownload0 ervaringen
  • Startpunt: Malaga, Spain
  • Type: Rondreis
  • Afstand: 1200 km
Met deze rondreis Andalusië verblijf je in de twee hoeken van deze populaire vakantieregio. Uiteraard zijn ook hier de witte dorpen belangrijk, net als de natuurgebieden. Het eerste verblijf ligt in Iznajar of Montefrio, ideaal voor een uitstap naar Granada, zelfs Cordoba is bereikbaar vanuit deze verblijfplaatsen. Na een rustig dagje in de omgeving reis je verder door naar Ronda. Je doet dit via de mooie en bijzondere plaatsjes Archidona en Antequera met het natuurwonder El Torcal. Je tweede verblijf ligt in de omgeving van Ronda waar je kan genieten van natuurgebieden en een ruim aanbod aan wandelingen. Wie wil kan een uitstap maken naar Malaga en eventueel naar de kust met Marbella. Het is een mix van hoogtepunten en bijzondere plekjes. Onze pdf-gids geeft je veel inspiratie waaruit je tips kan gebruiken voor een prachtige rondreis in Andalusië. Rondreizen Andalusië va. € 369 ppOp Euroreizen is er een ruim aanbod aan rondreizen met of zonder huurwagen, vlucht Brussel - Malaga h/t en verblijf met ontbijtbuffet. Er is keuze van 8 tot 12-daagse rondreizen.Ontdek nu het volledige aanbod GPS-tracks Andalusië: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-tracks. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks). Nog meer in de complete reisgids AndalusiëOntdek Andalusië via 6 uitgewerkte stadswandelingen die je langs bekende maar ook minder bekende plekken leiden. Drie autoroutes, waaronder de mooiste route van Andalusië maken deze reisgids compleet. Uiteraard veel praktische informatie voor een bezoek aan het Alhambra en de wandelroute Caminito del ReyKoop de volledige reisgids voor € 10De volledige reisgids gratis bij reservatie van een weekendje op Euroreizen.be.

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Autoroute en motorroute Andalusië met Granada, Ronda en Sierra Nevada

Afstand: 1200 km (alleen de route van de GPS) Vertrekplaats: Malaga Airport Aard: 8-daagse autorondrit Bewegwijzering: geen (zie kaart in downloaddossier) Meer informatie in het downloaddossier
Reisgids Brussel

Gratis rondreis {plaats} downloaden

Nog meer in de complete reisgids Lyon

Ontdek Lyon via 2 uitgewerkte stadswandelingen die je langs bekende maar ook minder bekende plekken leiden. Uitgebreide praktische en achtergrondinformatie maken deze reisgids compleet.
Volledige reisgids kopen voor € 10Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?