FB

Londen Westminster

Volledige reisgids kopen voor € 10

Stuur me de stadswandeling

Londen Westminster

132 x gedownload0 ervaringen
  • Startpunt: Parliament Square, London, UK
  • Type: Stadswandeling
  • Afstand: 17,0 km
Met deze wandelroute brengen we je in Londen Westminster, het deel van Londen dat het meest tot de verbeelding spreekt. Hier bevinden zich de topattracties van de Britse hoofdstad zodat je van het ene hoogtepunt naar het andere stapt. Big Ben, Buckingham Palace, Westminster Abbey, de populairste pleinen, de overbekende winkelstraten en grote warenhuizen, de grootste musea… We komen er overal langs. En toch zal je dikwijls eventjes weggeleid worden van de mensenstroom omdat we je ook laten wandelen door het groene Londen met zijn vele parken. In Londen-Westminster vormen de parken een zeer belangrijke groene long doorheen dit stadsdeel. Af en toe komen we door straatjes om dan plots oog in oog te staan met verborgen plekjes waar je nauwelijks een toerist zal tegenkomen. Ooit al gehoord van Pickering Place, de mews? En wil je de meest stille plek van Londen ontdekken? Kortom, dit is een mix van de meeste toeristische trekpleisters, het chique Londen, het groene Londen, de koninklijke kwartieren en hier en daar een onbekend stukje Londen.Promoties Londen incl. Eurostar va. € 219 ppOntdek nu ons aanbod aan promoties naar Londen inclusief ontbijtbuffet en de Eurostar vanuit Brussel h/t. Er is een aanbod aan hotels van 2* tot 4*.Meer informatie op Euroreizen.be Nog meer wandelroutes in Londen GPS-track Londen: we hebben de GPS-track (GPX) van deze wandelroute in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-track. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks). Nog meer in de complete reisgids LondenOntdek Londen via 3 uitgewerkte stadswandelingen die je langs bekende maar ook minder bekende plekken leiden. Uitgebreide praktische en achtergrondinformatie maken deze reisgids compleet.Koop de volledige reisgids voor € 7,5De volledige reisgids gratis bij reservatie van een citytrip op Euroreizen.be.

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Wandeling Londen, gratis wandelroute London Westminster downloaden

Afstand: tussen 5 en 17 km Vertrekplaats: metro Westminster Einde wandeling: metro Marble Arch Aard: stadswandeling Wegdek: overal verharde wegen Bewegwijzering: geen (zie kaart in downloaddossier) Alle info in onze wandelroute van 20 bladzijden
Reisgids Brussel

Gratis stadswandeling {plaats} downloaden

Nog meer in de complete reisgids Lyon

Ontdek Lyon via 2 uitgewerkte stadswandelingen die je langs bekende maar ook minder bekende plekken leiden. Uitgebreide praktische en achtergrondinformatie maken deze reisgids compleet.
Volledige reisgids kopen voor € 10Gratis stadswandeling {plaats} downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Stuur me de stadswandeling

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?